Covid-19 Informasjon (oppdatert 07.11.20)

Postet av Njård - Tennis den 9. Nov 2020

Med henvisning til nye innstramninger i Oslo Kommune vil følgende gjelde for idretten og anleggene på Njård fra og med tirsdag 10. november.
All trening for barn og unge under 20 år fortsetter slik den har vært gjennomført den siste tiden, og i henhold til de oppdaterte smittevernreglene fra Oslo Idrettskrets. 
Organisert trening for voksne over 20 år kan ikke gjennomføres i de neste 3 ukene.
Det vil kun være barn og unge, trener/trenerteam, styremedlemmer i Njård og ansatte som får adgang til idrettsanleggene. Foresatte vil ikke lenger få anledning til å gå inn i lokalene.
Alle tennisbaner vil være stengt for booking/spilling de neste 3 ukene. Kun organisert trening/kurs for barn og unge vil bli gjennomført på banene. 
Vi er veldig glade for at barn og unge får fortsette sin aktivitet. Samtidig synes vi det er leit at de voksne må ta en pause. Vi håper og tror, at ved å gjøre disse innstramningene, vil det medføre at de voksne også kan komme i gang igjen om ikke altfor lenge.


Informasjon om korona-viruset

Postet av Njård - Tennis den 29. Okt 2020

Helsemyndighetene formidler at innstrammingene i Oslo og ellers i landet, IKKE skal ramme idretten. Treninger i regi av Njård Tennis går som før. Det vil derimot bli begrensninger på antall publikum og tilstedeværelse på trening og i konkurranse. 
• Antall publikum innendørs reduseres fra 50 til 20, der det ikke er oppmerkede plasser. Både i Njårdhallen og bobla ønsker vi uansett ikke ha foreldre, eller andre tilskuere på tribunen med mindre det er avklart med trener. Dersom foreldre skal oppholde seg på tribunen, er det påbudt med munnbind og 1 meters avstand.
• Vi ber kursdeltagere om å komme ferdig skiftet til trening så langt det lar seg gjøre. Ha gjerne treningstøyet under slik at du enkelt er klar til trening. 
• Vi ber alle følge eksisterende koronavettregler.
Takk for samarbeidet.
Informasjon om korona-viruset

Postet av Njård - Tennis den 29. Okt 2020

Helsemyndighetene formidler at innstrammingene i Oslo og ellers i landet, IKKE skal ramme idretten. Treninger i regi av Njård Tennis går som før. Det vil derimot bli begrensninger på antall publikum og tilstedeværelse på trening og i konkurranse. 
      • Antall publikum innendørs reduseres fra 50 til 20, der det ikke er oppmerkede plasser. I Njårdhallen vil vi uansett ikke ha foreldre, eller andre tilskuere på tribunen med mindre det er avklart med trener. Dersom foreldre skal oppholde seg på tribunen, er det påbudt med munnbind og 1 meters avstand.
     • Vi ber kursdeltagere om å komme ferdig skiftet til trening så langt det lar seg gjøre. Ha gjerne treningstøyet under slik at du enkelt er klar til trening. 
     • Vi ber alle følge eksisterende koronavettregler.
Takk for samarbeidet
Ny idrettshall på Njård

Postet av Njård - Tennis den 26. Okt 2020

Klubben er i gang med å sette opp en midlertidig flerbrukshall på parkeringsplassen ved siden av Njårdhallen. Hallen vil bli brukt av alle avdelingene i klubben. 
Hva betyr hallen for Njård Tennis?
Tennisen kommer å bruke hallen primært til gjennomføring av styrketreninger, men også til å gjennomføre diverse basistrening. 
Det betyr at Njårds mange tennisspillere vil kunne dra god nytte av denne hallen. 
Målet er å fylle hallen med topp moderne utstyr. For å få til dette er vi avhengig av ditt bidrag. 
For mer informasjon se: Spleiselaget til ny midlertidig hall
Hallen vil etter planen stå klar i januar 2021. 
Til informasjon vil det fremdeles være gode parkeringsmuligheter ved Njårdhallen.


Høstferie camp 2020

Postet av Njård - Tennis den 21. Sep 2020

Høstferie camp


Høstferien nærmer seg og vi ønsker velkommen til høstferie camp (uke 40).

Campen går over tre dager. Se link for påmelding og info om når de ulike nivåene har trening. 

Dato

Mandag 28 september

Tirsdag 29 september

Onsdag 30 september


Link for TENNISSKOLEN

https://njard.weborg.no/event/713


Link for KONKURRANSE 

https://njard.weborg.no/event/714
Koronainformasjon

Postet av Njård - Tennis den 8. Sep 2020

Njård Tennis deltar i dugnaden for å stoppe smittespredning i samfunnet. I dette innlegget finner du retningslinjer som gjelder for gjennomføring av aktiviteter i klubbens regi. 

De viktigste reglene er 1. Hold avstand – 1 meter 2. Vask hender før og etter trening 3. Rengjør felles utstyr før og etter trening 4. Syk? Bli hjemme 5. Bruk egen drikkeflaske.


Nye koronavettregler for tennis pr 12.august 2020

 

Til tross for at Norge har svært lave smittetall og få restriksjoner ber vi våre medlemsklubber om å fortsette de viktige smittevernstiltakene. Dersom hver enkelt av oss tar ansvar, vil vi kunne fortsette å tilby aktivitet og idrettsglede uten å få tilbakefall og stengte anlegg. 

 

Vi opplever nå lokale oppblomstringer med smitte. Dette vil mest sannsynlig være en del av hverdagen vår i lang tid fremover. NTF oppfordrer derfor alle til å videreføre de viktige smittevernstiltakene utøver høsten:  

 • Kun friske personer uten symptomer kan delta/spille. 
 • Det må alltid være minimum 1 meter mellom hver spiller
 • Husk god håndvask/antibac før og etter trening og ved bruk av felles utstyr.
 • Garderober kan benyttes dersom man kan overholde 1 meters regelen, men det oppfordres fortsatt til å skifte og dusje hjemme.
 • Organisert trening er kun tillatt med ansvarlig voksen (over 18 år) til stede.
 • Det skal føres oppmøtelister ved organisert trening der navn og kontaktinfo fremkommer.
 • Så langt det er mulig skal grupper være faste, dvs. med de samme personene i gruppene gang etter gang
 • Berøring av nett, stolper og øvrig utstyr bør gjøres av så få personer som mulig.
 • Det skal være tilgang til Antibac før, under og etter trening.
 • Trener/leder organiserer oppsett av alt utstyr og vasking av dette før/etter trening
 • Hver enkelt klubb må sørge for at korona-vettreglene følges, og tilrettelegge treningen ut fra lokale forhold.
 • Det skal så langt det er mulig ikke benyttes kollektivtransport til og fra trening.
 • Generelle smittevernregler og reiseråd fra FHI/Departementet skal følges.
 • Deltakere/medlemmer plikter å melde fra til leder i tennisklubben dersom det blir påvist smitte. Klubbleder plikter å kontakte kommune-/bydelsoverlege for rådføring og tiltak.

Vi takker alle for samarbeidet og forståelsen.

Njård TennisDugnad - Bobla skal Opp ! Tirsdag 8 September KL 17:00

Postet av Njård - Tennis den 4. Sep 2020

Da er vi fornøyd med en flott utesesong. Det begynner å bli tidlig mørkt og kaldere. Så vi kaller inn til dugnad for å få opp boblen. Utendørsbanene vil være åpne selv om bobla kommer opp, de er åpne til det er hensiktsmessig å stenge de ned for vinteren.                   

Det blir dugnad tirsdag 8.september kl.17.

Påmelding i Weborg: https://njard.weborg.no/event/707 . VI trenger et minimum antall deltakere for å kunne få opp Bobla, så vi ønsker at så mange som mulig melder seg på med linken. Slik at vi har kontroll på antall som kommer til å dukke opp. 

Vi er der fra kl.16:30 for de som ønsker å begynne litt tidligere eller er lei av hjemmekontor.

Fint om du tar med deg hansker og redskap du tenker kan være til hjelp.

Vi vil fyre opp grillen og inviterer en hyggelig sammenkomst. 

 Vi viser også til NTF’s retningslinjer for nedrigging av bobler og Corona situasjonen:

 • Alle som arbeider med demontering må bruke hansker
 • Samle grupper på maks 5 personer (klubbene avgjør hvor mange grupper dere trenger totalt)

- med alltid minst 1 meters avstand mellom personene
 - i sammenrullingsfasen gis dispensasjon for kun 1 meter avstand ettersom sammenrullingen er relativt tung og alt foregår utendørs

 • Overflater som det tas på, eller har vært tatt på, skal desinfiseres med sprit eller med klorinblanding (1/10-forhold vann/klorin
 • Vask av tøy både før og etter arbeidet bør skje i maskinvask på minst 60 grader. Bruk også hansker ved behandling av dette tøyet 


Informasjon Voksenkurs

Postet av Njård - Tennis den 6. Aug 2020

Påmelding/ betalingen for kurs høsten 2020 er klar. Alle kursene fra våren vil bli videreført, det vil si at du spiller på samme plass og tid som i våres. Om du ikke ønsker å delta på kurs eller ikke har mulighet til å delta dette semesteret, vennligst ta kontakt på Janken@njaard.no . Skriv navn, hvilken dag, tid og sted du spilte (hallen/bobla) i våres i eposten. Det er veldig stor pågang på våre voksen kurs og vi ønsker rask tilbakemelding om du ikke skal spille til høsten, slik at vi kan fylle plassen din med personer fra ventelisten.  

Dere vil mota en epost med betalingslenke på mandag 10 august og ved å betale denne har du meldt deg på for høst semesteret.

Høst semesteret starter opp igjen mandag 17 august, høst semesteret er 16 uker langt (Ingen trening i høstferien) og varer frem til fredag 18 desember.  

For de som har faste PT timer med Magnus på Formiddagene vil det komme en separat epost angående retningslinjer og informasjon om betaling.  

Har du andre spørsmål vedrørende voksentrening, eller det er en feil med betalingen kan du også ta kontakt på Janken@njaard.no

Nye spillere 

Har du lyst til å spille tennis på et av våre voksenkurs, høsten 2020? Meld din interesse her.

Ved å melde deg på her blir satt opp på venteliste for å komme i gang med å spille tennis i Njård høsten 2020. Vi har allerede fulle voksenkurs på kvelden, men det er fortsatt ledige plasser på formiddagen. Vi jobber også med å øke kapasiteten på våre voksenkurs på kvelden, vi tar kontakt med spillere fra denne listen om det åpner seg en plass eller vi får åpnet flere kurs.

Meld din interesse her: https://njard.weborg.no/event/690

Har du andre spørsmål vedrørende voksentrening, eller det er en feil med betalingen kan du også ta kontakt på Janken@njaard.noPåmelding tennis høsten 2020

Postet av Njård - Tennis den 12. Jun 2020

Påmelding for høstsemestret åpner i dag. Påmelding prosessen er litt anderledels enn tidligere år, i første omgang ønsker vi at dere melder deres interesse, ved å melde deres barn på i lenkene under. Deretter vil vi sette sammen gruppene og tidene for de forskjellige gruppene. Dette for å forsikre oss om at gruppene blir så homogene som overhodet mulig. Noen spillere vil bytte ball denne høsten, og derfor vil noen grupper og tider endre seg. Vi kan ikke garantere at de dagene dere ønsker, vil bli de dagene dere spiller til høsten, men vi skal selvfølgelig prøve så langt det går oppfylle deres ønsker.

Betaling for treningen vil skje etter at gruppene er på plass, dette for å forsikre oss om at spillere ikke betaler for mye/lite i forhold til det vi faktisk kan levere av tilbud til den enkelte.  

Meld dere på den ballen dere spilte med i våres, så tar vi kontakt om vi mener det hensiktsmessig om ditt barn skal bytte ball. Dette blir bestemt ut ifra ferdighets nivå og gruppesammensetninger.

Påmelding på Njårds sine tenniskurs i AKS tiden klikk på denne linken:

https://tennis.njaard.no/p/21616/aks

Tennisskolen

Rød – https://njard.weborg.no/event/669

Oransje – https://njard.weborg.no/event/670

Grønn – https://njard.weborg.no/event/671

Gul – https://njard.weborg.no/event/672 

Ønsker du spille tennis for første gang eller er ny til klubben, meld din interesse her: 

Nye spillere i tenniskolen: https://njard.weborg.no/event/673

Vi følger skoleplanen og har trening helt frem til juleferien starter. Det vil si 16 uker med tennis. 

Vi har tennis trening for alle nivåer og alder. Vi følger Norges tennis forbund sitt Tenniskids program, det vil si at baller og baner er tilrettelagt etter nivå. Røde, oransje, grønne og gule baller vil bli benyttet.

Les mer om Tenniskids programmet på: https://ntftenniskids.no/   

Har du noen spørsmål angående tenniskolen ta kontakt med vår ansvarlige trener, Wojtek Gieras på wojtek@njaard.no 

nCasper Ruud trener på Njård

Postet av Njård - Tennis den 31. Mai 2020


Fredag hadde Ruud lagt sin treningsøkt til Njårds tennisanlegg. Amfibanen har fått en meget bra standard etter oppgraderingen som ble gjort til Davis Cup i fjor og Casper liker seg på denne banen. Vi synes det er hyggelig med besøk av en slik stjerne. Han planlegger flere økter på Njård fremover.

Se ellers reportasje i Akersposten: https://akersposten.no/sport/skulle-vart-i-paris-vi-fant-ham-pa-njard/19.5131Sommercamper Njård tennis uke 26 og 33

Postet av Njård - Tennis den 26. Mai 2020


Når: Mandag – fredag: kl. 09.00-15.00

Hvor: Utebanene/klubbhuset i Jensmessveien 1.

Våre trener er på plass fra kl: 08:30

 

Hvem kan delta

For alle som deltok på Njårds tennisskole våren 2020. Vi setter sammen grupper basert på alder og nivå. 

Mat
Ta med nok mat og drikke. Husk vannflaske! Det er viktig å få i seg nok væske - spesielt på varme dager.

Trening
Vi legger opp til 3 økter pr dag, hvorav 2 er tennis og en er fys/koordinasjon/lek.

Klær og utstyr
Husk å ta med behagelige sportsklær, tennis sko og gjerne noe ekstra varmt til kalde sommerdager.

Vi minner om at joggesko eller sko med knotter ikke er tillat på tennisbanene.

Ta med deg din egen racket. Hvis du ikke har fått kjøpt racket enda så spør oss gjerne om hjelp, hvis ikke har vi også noen racketer til utlåns (tennissko og rackerter kan kjøpes på kontoret i Njårdhallen)

Solkrem
Husk å smøre barna med solkrem alle dager. Sørg også for at de har solkrem med seg.

Påmelding gjøres her:


Uke 33 medlemmer junior

Uke 33 medlemmer voksen (kommer snart)
 Velkommen til Njård Sommer Camp 2020!
Marthe Mia avslutter sitt engasjement i Njård Tennis

Postet av Njård - Tennis den 25. Mai 2020

Marthe Mia Klaveness har valgt å avslutte sitt engasjement som daglig leder av Njård Tennis. 

 

"Tusen takk for en spennende og fin tid på Njård. Det har vært kjekt å få være med å se klubben blomstre igjen, - oppusset klubbhus og med Amfi banen som nå er i tipp topp stand. Vi har fått til mange nye aktiviteter og et fantastisk trener-team som tar godt vare på medlemmene. Jeg ser nå frem til nye utfordringer og gleder meg til å se dere igjen på eller utenfor banen." sier Marthe Mia i en kommentar. 

 

Styret i Njård Tennis vil umiddelbart sette i gang en prosess for å utrede hvordan administrasjonen bør organiseres i samråd med trenerteamet. Medlemmene vil bli oppdatert så snart en konklusjon foreligger. 

 

Styret i Njård TennisTennisutstyr

Postet av Njård - Tennis den 7. Mai 2020

Njård har avtale med Torino som er forhandler av Babolat. Det gjør at du som Njårdmedlem får faste rabatter på 20-30% via www.torinor.no I tillegg har Torinor gode kampanjer med rabatter inntil 50%.  For å kunne handle med rabatt må du gjøre følgende:

 1. Gå inn på www.torinor.no
 2. Klikk på "logg inn"
 3. Registrer deg som ny privatkunde
 4. Sett inn rabattkode: Njård

 

Rabattkoden registreres kun én gang. Neste gang du logger inn vil du automatisk få opp rabatterte priser.

 Klubben mottar støtte basert på alt salg til klubbens medlemmer. 

Vi har i tillegg et lite utvalg av sko og rackerter på kontoret i Njårdhallen.
Njårds utebaner for tennis

Postet av Njård - Tennis den 28. Apr 2020

Utebanene våre i Jensmessveien klare til bruk. Som tidligere år kan medlemmer ved å løse spilleavgift booke banene kostandsfritt i Sporty etter at rette tilgang er gitt. Utebanene er tilgjenglige fra rundt 1. mai - 30. september.


Betaling av spilleavgift gjøres her:

Familiemedlemskap: https://njard.weborg.no/event/569

Senior (f 99 eller tidligere): https://njard.weborg.no/event/570

Junior (f 02 eller senere : https://njard.weborg.no/event/571


Privattime med tennistrener – nye priser og praksis

Postet av Njård - Tennis den 24. Apr 2020

Ønsker du en tennistime spesielt tilpasset deg, eller kanskje med deg og en makker eller flere?

Fikk du ikke plass på noen gruppetimer, og/eller kanskje det rett og slett ikke passer å gå på faste timer?

Har du bare rett og slett lyst til å spille mere tennis med litt god veiledning?

 

Vårt tilbud av privattime er litt omgjort.

Det gjøres som følger:

 1. Du booker selv bane i Sporty bookingsystem, og avtaler tid direkte med treneren https://tennis.njaard.no/p/21321/ansatte
 2. Sørg for at du får en mail eller SMS for bekreftelse på bestillingen.
 3. Avbestilling av bane skjer i henhold til retningslinjer i Sporty https://www.sportyapp.com/booking#/p/-LcH1pSWr53KJ1Lp8U5w
 4. Avbestilling av trener kan skje inntil 24 timer i forkant.
 5. Betaling for coaching gjøres på Vipps Njård Tennis 23703 før timen starter.

 

Priser for coaching:

 

 

Veil pris

Pris for Njård Junior konkurransespillere

1 spiller

450

300

2 spillere

525

375

3 spillere

600

450

Merk at det er helt opp til den enkelte trener å avgjøre om de har tid og mulighet for å ta timer, - dette er de ikke pålagt av Njård Tennis.

 

 Årlig møte Njård Tennis

Postet av Njård - Tennis den 13. Feb 2020

Njård tennis innkaller til årlig møte tirsdag 3.mars kl 18:00 i klubbhuset Jensmessveien.

Det årlige møtet skal:

 

1.         Behandle regnskap.

2.         Behandle gruppens årsberetning.

3.         Fastsette budsjett.

4.         Valg av styre

5.         Fastsette eventuell årlig treningsavgift, jf.§ 15 nr. 7.

6.         Fremme innspill til årsplan for gruppens aktiviteter til hovedstyret.

7.         Sportslig plan

8.         Aktiviteter i 2020

9.         Eventuelt og spørsmål


Innkommende forslag må være innmeldt til styret innen 28. februar.

Saksdokumenter vil legges ut på nettsidene noen dager før årsmøtet.

Årsmelding 2019 tennis.pdf

Budsjett Njård Tennis 2020.pdf

 

Vel møtt!

Njård Tennis

Jan Gunnar Boehlke