Delta i turneringer

Lisens/forsikring
For å delta i turneringer må du være registrert i Tournament Software som er Norges Tennisforbunds (NTF) påmeldingsystem for de aller fleste turneringer (ikke internasjonale turneringer, som for eksempel ITF-turneringer). Du må også ha lisens i NTF for å kunne spille turneringer turneringer i Norge. Lisens får du ordnet gjennom Lise på Njårdkontoret (info@njaard.no). Lisens inkluderer forsikring, og du kan også betale litt mer og få en utvidet forsikringsordning. Du kan lese mer om lisens, forsikring og priser her.


Idrettsnummer
Når du betaler får du tildelt et idrettsnummer som starter med M eller K (mann eller kvinne), så din fødselsdato (6 siffer), så de 3 første bokstavene i fornavnet ditt og til slutt to tall. Eksempel: M161299PET05 eller K080403ANN01. Dette nummeret trenger du for å melde på turneringer. Nummeret tildeles av Norges idrettsforbund og gjelder for alle idretter - ikke bare tennis (så har du deltatt i konkurranser i andre idretter er det sannsynlig at du allerede har idrettsnummer, men du må likevel løse lisens hos NTF). For U12 spillere og yngre er lisensen kostnadfri.


Tournament Software
Når du har betalt lisens og fått idrettsnummer klikker du på bilde til høyre, og du kommer da til Tournament Soaftware. Er det første gangen, må du registrere deg som bruker. Husk å registere en epostadresse og et mobilnummer du har tilgjengelig på i helgene og at de er registret i riktige rubrikker. Da blir det lettere for turneringslederne å kontakte dere ved behov.

Etter at du er registrert går du videre og finner turneringen du vil delta i. Snakk gjerne med din trener og få anbefaling om hvilke turneringer du bør delta i.

Senere klikker du bare på bildet og logger inn med brukeren du opprettet.

Spørsmål kan rettes til din trener. - https://tennis.njaard.no/p/21321/ansatte
Tournament Software

Klikk på bildet under

Klikk på bildet under