Njård Tennis inviterer til sommercamp i uke 25 og i uke 32

Postet av Njård - Tennis den 13. Apr 2021

Påmelding til årets sommercamper er åpen!

Dato: 21.06.2021 - 25.06.2021 

Tid: 09:00 - 15:00 OBS > ( Fredag 25 09:00 - 14:00)

Påmelding gjøres gjennom lenkene under:

Uke 25 (medlemmer)

https://njard.weborg.no/event/932

Uke 25 (ikke medlemmer)

https://njard.weborg.no/event/933

Info: Ta med tennis utstyr, mat og vannflaske. Skulle du mangle racket kan man låne, men vi oppfordrer til at alle har med eget utstyr.

Vi er utendørs hele dagen så husk klær etter værforhold, eventuelt solkrem. Rød ball spillere vil i hovedsak spille innendørs i Njårdhallen, men vil også ha aktiviteter som ballspill osv utendørs.

Covid 19: Gjennomføringen av campen vil bli i henhold til gjeldende smittevernsregler, om det viser seg at campen ikke vil kunne bli gjennomført pga Covid 19, vil du kunne flytte deltakelsen til uke 32 (siste uke i sommerferien) eller få deltakeravgiften refundert. 


Uke 32 (medlemmer)

https://njard.weborg.no/event/934

Uke 32 (ikke medlemmer)

https://njard.weborg.no/event/935


Dato: 09.08.2021 - 13.08.2021 

Tid: 09:00 - 15:00 OBS > ( Fredag 25 09:00 - 14:00)

Info: Ta med tennis utstyr, mat og vannflaske. Skulle du mangle racket kan man låne, men vi oppfordrer til at alle har med eget utstyr.

Vi er utendørs hele dagen så husk klær etter værforhold, eventuelt solkrem. Rød ball spillere vil i hovedsak spille innendørs i Njårdhallen, men vil også ha aktiviteter som ballspill osv utendørs.

Covid 19: Gjennomføringen av campen vil bli i henhold til gjeldende smittevernsregler, om det viser seg at campen ikke vil kunne bli gjennomført pga Covid 19, vil du få deltakeravgiften refundert.


mvh 

Njård Tennis 


0 Kommentar

Til alle medlemmer i Njård tennis

Postet av Njård - Tennis den 24. Mar 2021

Hei kjære Njård tennis-medlem,

Norge står midt oppi tredje smittebølge som for Njård tennis dessverre betyr stengte dører.

Men heldigvis går det mot lysere tider og utesesongen er ikke langt unna.

Etter noen dager med varmt og stabilt vær har vi nå tatt ned bobla og klargjort hardcourt-banene. Det betyr at vi kan åpne for drop-in spill for alle aldersgrupper og komme i gang med noe trening etter påske. Banene kan bookes i sporty. Det vil kun være medlemmer med betalt uteavgift som har anledning til å booke baner. Mer info om dette ligger på vår hjemmeside.  

https://tennis.njaard.no/p/52511/spilleavgift-2021

Etter påske starter vi klargjøring av grusbanene. Vi skal også felle trær langs Jensmessveien slik at vi får bedre solforhold, spesielt for bane 1.

Når det gjelder vårdugnad og innkalling så vil vi gjennomføre dette iht. gjeldende Corona-regler. Da vi ønsker å utnytte værforholdene så kan innkalling skje på kort varsel, så håper dere alle er klare slik at vi er nok folk til oppgavene for en tidlig sesongstart!

I løpet av 2021 vil vi gjøre en betydelig oppgradering av bane 4 og 5, samt etablere minitennis-bane. Dette vil i fremtiden sikre mer robuste baner for spill etter regnvær med bedre drenering og ikke minst topp kvalitet på banene.

Styret har besluttet at vi utsetter oppgraderingen til høsten. Vi ønsker at samtlige baner skal være spillbare så raskt som mulig slik at vi kan gi et tilbud alle. 

Etter en vintersesong med lite tennisspill vil vi ikke risikere å starte opp et arbeid som kan medføre store forsinkelser og færre tilgjengelige utendørs baner.

Vi ser frem til vår, mindre smitte og masse morsom tennis!

Hilsen fra styret og trenere i Njård tennis


0 Kommentar

Njård Tennis stenger fra og med 10.mars

Postet av Njård - Tennis den 9. Mar 2021

Alt-tekst

 

Kjære medlemmer,

 

Njård Tennis – Stenger fra og med onsdag 10 mars

 

Dagens pressekonferanse fra Oslo Rådhus kom dessverre med dårlig nytt for Njård Tennis. All innendørs fritidsaktivitet blir stengt frem til påskeferien, som starter siste helg i mars (fredag 26 mars).  

Utendørs trening er fortsatt lovlig i grupper på 10 personer, som klarer å opprettholde 1 meters avstand. På bakgrunn av dette satser vi på å komme i gang med fysisk trening utendørs, for de mest ivrige i denne perioden. Info om dette kommer så fort det er klart. Følg med på nettsiden til Njård tennis for info.

Under denne perioden vil vi også sende ut fakturaer for trening som har blitt gjennomført dette semesteret. Det er stor variasjon blant våre spiller i alder og da også hvor mye trening som har vært mulig å gjennomføre, vi vil bare sende ut regning for trening som har vært gjennomført for forskjellige aldersgruppene.

Med vennlig hilsen

Njård tennis0 Kommentar

SISTE OM KORONAVIRUS - Oppdatert 19.02.2021

Postet av Njård - Tennis den 20. Feb 2021


Regjeringen kom i dag med flere lettelser for barn og unge under 20 år. Fra og med 23.februar er det tillatt med arrangementer og turneringer for barn og unge. Spillerne må komme fra samme kommune og det kan maksimalt være 50 deltakere. NTF åpner derfor opp for at klubbene igjen kan organisere turneringer dersom disse forutsetningene innfris.

Vi håper alle holder seg trygge og smittefrie og kan nyte vinterferien. Vi ser frem til å møte de som er påmeldt camp til uken og alle andre når de er tilbake på trening fra mandag 01.03.21.

 


0 Kommentar

Hei og velkommen til vinterferie camp hos Njård tennis.

Postet av Njård - Tennis den 15. Feb 2021

Njård Tennis inviterer til vinterferie camp.

Campen varer fra mandag 22.02.21 til onsdag 24.02.21.
Det er satt opp tid for alle nivåer.

Alle dager fra 09.30-11:00 er det RØD ball. 

Alle dager fra 11:00-12:30 er det ORANSJE ball.

Alle dager fra 12:30-14:30 er det GRØNN ball.

Alle dager fra 14:30-16:30 er det GUL ball.
Påmelding via link: https://njard.weborg.no/event/878

Vi ber alle om å melde seg på den ballen de trener med på kurs hos oss. Dersom vi skulle se at noen har meldt seg på et annet nivå enn det de tilhører forbeholder vi oss retten til å bytte til det nivået vi anser som riktig. 
Dersom det skulle være tvil vennligst send en mail før påmelding. 

Ved lav påmelding forbeholder vi oss retten til å slå sammen grupper, gjøre endringer i tider eller kansellere campen. 

Det er ikke satt av tid til spising, men pakk gjerne med noe lett å spise, (banan, nøtter, smoothie, osv). 

Henting og levering ved Sørkedalsveien 106 (Njårdhallen).

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline