Gul gruppe - Tennisskolen

Det er tre forskjellige type spillere i Tennis-livet-ut-nivået, – nye utøver som starter i forskjellige aldre, mosjonsspilleren og konkurranse-/prestasjonsutøveren som ikke lenger trener for å være profesjonell, men likevel fortsatt konkurrerer regelmessig. Det er også flere andre måter å delta i idretten, som trener, dommer, frivillig i klubbarbeidet eller som aktiv i turneringskomiteer. Disse områdene er avgjørende for å holde tennis entusiaster engasjert i tennis livet ut.

            

Ny deltaker

Det må legges vekt på å gjøre tennis morsomt og gøyalt for deltakerne. Et spennende og inkluderende miljø vil tiltrekke seg nye deltakere i alle aldre. Tennisskolen (tilpasset utstyr for alle aldre) bidrar til å gi spilleren individuelt tilpasset trening og regelmessig spill. Dette er nøkkelen som gjør at deltakerne vil starte og spille, men også vil bli i en fremtidig mosjonsspiller.

                   

Mosjonsspilleren

Her vektlegges det at spilleren både kan utvikle seg og lære nye ferdigheter, og kunne konkurrere på et lag eller i turneringer med et sosialt preg. Mosjons spilleren kan selv bestemme hvor mye man vil delta på og utenfor banen, i forskjellige roller.                   


Konkurranse spiller / Tidligere prestasjonsutøver

Regelmessig trening og konkurranse må vektlegges for denne gruppen. Utøveren vil gjerne ha utfordrende konkurranse og opprettholder en sunn og aktiv livsstil for å kunne trene på et middels høyt intensitets nivå. Det bør oppfordres til at denne gruppen tar lederroller i forskjellige områder i tennismiljøet


Vi har treningsgrupper på alle nivåer og ønsker alle som har lyst å prøve tennis velkommen. Det spiller ikke noen rolle om du ikke har rørt en racket før. Med tilpasset utstyr og proffe trenere komme du fort i gang.


Om vinteren foregår normalt ungdomstreningene i regi av Tennisskolen i Njårdhallen, mens konkurransegruppa er i bobla.

Vi arrangerer internturneringer for alle nivåer.


Gule grupper bruker «gule» baller og hel bane:

  • Banestørrelse: hel bane
  • Anbefalt racket: voksen størrelse (27 tommer), 260-280 g
  • Aldersgruppe: 13+ år

Praktisk info

Tid

Året er delt inn i 2 semester.
For øvrig følger vi skoleplanen i Oslo.

For treningstider les her.


Oppsett

  • Maks 8 spillere per bane
  • 4-6 spillere per trener
    (ved 7 eller 8 spillere på banen benytter vi således 2 trenere)

Sted

Njårdhallen


Hvordan bli med

For å delta på gruppetrening må du være medlem i Njård. Medlemskap for barn koster kun kr 350 pr år. Innmelding og betaling av kursavgift skjer gjennom klubbens medlemssystem. Du finner knapper for innlogging og innmelding til høyre i åpningsbilde her på nettsidene. Om du ikke har brukt det før velger du "Meld deg inn her" og fyller deretter inn all personalia.


Ansvarlig for Tennisskolen

Mathias Skou - mobil 951 76 294 eller mathias@njaard.no


Om treningsavgiften

Treningsavgiften varierer ut fra hvor mange timer du spiller, og dette velger du ved å logge inn på vår hjemmeside. Her finner du alle aktiviteter og priser - og også vår betalingsløsning. Betalingsfristen er dato for hver terminstart og alle som betaler innen fristen får kr 200 i rabatt. Rabatten er fratrukket i betalingssystemet frem til terminstart. Vær også oppmerksom på at det er begrenset antall plasser på de enkelte kursene og her gjelder "først til mølla".

For mer informasjon om priser les her.

Levert av IdrettenOnline