Ny daglig leder på besøk

Postet av Njård den 31. Mai 2023

Kari Uglem var på besøk og fikk omvisning på våre anlegg. Hun fikk hilse på flere av de ansatte og sier hun gleder seg til å starte opp 1. august.

Bildet viser avtroppende Marianne Holen, styreleder i Njård Jan Gunnar Boehlke  og Kari Uglem.GRATIS SOMMERLEIR Tennis og Turn/trampoline

Postet av Njård den 31. Mai 2023

Njård inviterer til gratis sommerleir! Vi skal spille mye tennis og drive mye med turn og trampoline,  Vi skal gjøre mye annet gøy, så er det en stor fordel at du har lyst til å holde på mye med tennis og turn gjennom uken.

Du trenger ikke være medlem av Njård for å delta. Denne campen er for barn født 2010, 2011, 2012, 2013 og 2014.

Påmelding uke 28 mandag til fredag kl 10:00 til 15:00 Fullbooket

Påmelding uke 31 mandag til fredag kl 10:00 til 15:00 Fullbooket
Kontorlokaler til leie

Postet av Njård den 18. Mai 2023

Lokalene ligger i Njårdhallen, 1 minutt fra Makrellbekken T-banestasjon og dagligvareforretning. Nåværende planløsning består av enkeltkontorer, åpne arealer, møterom, toaletter, bod og en kjøkkenkrok. Leietaker kan tilpasse lokalet etter behov og avtale med utleier. 

Kontaktperson: Marianne Holen, 99791124 marianne@njaard.no

Finn.no: https://www.finn.no/realestate/businessrent/ad.html?finnkode=298491012

Nøkkelinfo:

Areal: 200 kvm

Etasje: Underetasje/gateplan

Kontorplasser: 8

Byggeår: 1960

Overtakelse: Etter avtale

Fasiliteter:

P-plasser for ønsket antall

SATS treningssenter i samme bygg

Mulighet for tilgang til egen treningssalEndring i parkeringsvilkår

Postet av Njård den 5. Mai 2023

Fra og med mandag 08.05.2023 blir den endringer i parkeringsvilkårene på våre parkeringsplasser. Følg med på skiltene/automatene da de vil bli oppdatert.Njård var sterke i årets NM i Stavanger

Postet av Njård den 3. Mai 2023

En ny generasjon Njård fektere viser seg frem

16 åringen Martin Aleksander Vik kjempet seg helt til finalen i klassen U23 og tok en velfortjent sølvmedalje etter å ha tapt for Stavanger-fekteren Emilis Krasikovas. På veien til finalen slo Martin Aleksander knepent ut sin klubbkamerat Filip Zeljkovic i semifinalen (15), som sikret Njård to pallplasser. 16 år gamle Mie Selinger deltok på seniorlaget som slo Bygdøy i damefinalen.


 Herrelaget til Njård slo vår gode naboklubb Bygdøy i finalen med sifrene 45-37, etter å ha knivet seg frem til finalen med 2-støtsseier over vertsklubben Stavanger. Under den spennende finalekampen merket Njårds Benjamin Dahlbo seg med sin imponerende innsats mot Bygdøy-fekternes sterke Bartozs Piasecki og Claus Mørch jr. Fredrik Backer leverte igjen imponerende fekting med sine stilrene og overraskende flech-løp for å stikke motstanderen på hånden, som sammen med Sturla Torkildsen utgjør stammen av Njårds etablerte kårdefektere.  I den avgjørende matchen viste Njårds fektende trener Anatoliy Herey at han fortsatt er i verdensklassen. Med elegant og sømløs bevegelse langs pisten, kombinert med lynkjappe armbevegelser gjorde han tidligere OL-sølvvinner fra London i 2012 nærmest til en statist og kunne hente hjem en velfortjent Njård-seier forteller Pål Frisvold styremedlem i Njård Fekting
 
 Like imponerende var Njårds damelag, bestående av Irina Aschehoug, Thale Hille-Dahl, Pia Albertson og 16 år gamle Mie Selinger som slo Bygdøy Fekteklubb  overlegent i finalen med sifferene 45-37 etter å ha hamlet opp med Stavanger-damene med 45-31 i semifinalen. Irina, Thale og Pia stod for en ren maktdemonstrasjon mens Njårddamenes Mie Selinger bet fra seg i en flott debut på seniorlaget. Njårds andre damelag tok en fin 4.-plass og bestod av Mia og Victora Frivik, Nina Stenland og Ok Kyong Park-Bhasin.
 
 I klassen U23 for damer, kom Frivik-søstrene Victoria og Mia på henholdsvis 3. og 5.-plass.
 
 Njård fekting hadde den største delegasjon med hele 23 fektere under årets NM og stilte med hele fire herrelag og to damelag. I klassen over 40 år vant Sturla Torkildsen en suveren seier. Veteranen Paal Frisvold også gjorde i klassen over 60.
 
 Den eneste disiplinen Njård måtte reise hjem uten medalje var i individuelt for herrer som ble vunnet av bergenseren Thomas Geitung.
 
 Med i alt seks av ti mulige gullmedaljer markerte Njård seg som en av Norges ledende fekteklubber, både i bredde og topp. Et svært godt utgangspunkt for klubbens videre utvikling. Og med topp-treneren Anatoliy Herey er klubben klare for nye høyder - hvor deltakelse i Europa-cup for lag i 2024 blir den neste store prøven.