Voksen Tennis Avlyst fra 14.12.2021

Postet av Njård - Tennis den 14. Des 2021

Njård Tennis har valgt å følge regjeringens anbefaling angående voksen trening innendørs, og vi velger derfor å avlyse voksentennis frem til disse anbefalingene opphever. «Regjeringen anbefaler å utsette eller avlyse gjennomføring av arrangementer tilknyttet organiserte idretts- og fritidsaktiviteter på tvers av ulike grupper, både ute og inne. Regjeringen anbefaler å utsette eller avlyse organiserte idretts- og fritidsaktiviteter for voksne som foregår innendørs. Voksne kan trene eller ha andre organiserte fritidsaktiviteter utendørs, men det er anbefalt å være maks 20 personer og holde meteren»

Njård som idrettslag har valgt under hele pandemien å følge regjeringen og Oslo kommune sine anbefalinger og retningslinjer, vi velger å holde oss denne linjen. Spillere har fortsatt muligheten til å benytte seg av banene på de tidene man har trening, om man ønsker. Vi anbefaler at hver enkelt spiller vurderer risikoen ved å spille, både ovenfor seg selv og andre.

Faste Bookinger og dropp inn timer vil fortsatt kunne benyttes i denne perioden. 

Vi kommer tilbake med informasjon om når voksen tennisen vil åpne igjen, når vi med større sikkerhet vet hvilken dato dette blir. 

Har du spørsmål angående avlysningen ta kontakt pr epost på janken@njaard.no 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.