Velkommen til høstsemesteret med

Tennis på Njård!

Oppstart uke 34.

Mandag 17. August 2020.


Det er for tiden stor interesse for å melde seg på kurs i Njård Tennis og vi har for det meste fullt opp på alle kurs gjennom hele uken. 


For deg som allerede har deltatt på kurs våren 2020 har vi gleden av å tilby deg en førsterett til å melde deg på kurs for høsten 2020.

 

De plassene som ikke har blitt betalt for innen slutten av september vil bli frigjort til de som står på venteliste.

Se nederst på siden for linker til påmelding og ventelister.


Hvis du vet allerede nå at du ikke kan fortsette på kurs til høsten, så gi oss gjerne beskjed nå så vi kan tilby din plass til noen andre som venter. 
Nyttig info om betaling for høsten 2020


Pris vår/høst

Vårsemesteret har flere uker enn høstsemeteret - derfor er prisen høyere. Det er altså ikke treningsavgiften som har blitt dyrere. Vårsemesteret er f.o.m. uke 2 t.o.m. uke 25. 


Ser du forskjellige priser for samme trening?

Spiller du flere ganger i uken vil du se at prisene som vises i betalingslinken er forskjellige. Dette er fordi vi tilbyr en redusert pris for deg som spiller flere ganger i uken og derfor er prisen for første dag høyere enn dag 2 og evnt. 3 - da de er rabattert. Dette kan være noe forvirrende så det er bare å spørre oss hvis noe er uklart. Det er den totale pris som er viktig å merke seg at stemmer. 


Medlemskap - innlogging? endringer?

Alle henvendelser om medlemsskap / endringer av medlemsskap - innnlogginger etc. skal rettes til Njård Sentralt: info@njaard.no


Påminnelser/purringer

Linken du har mottatt er gyldig i 7 dager. Hver mandag sendes det ut automatisk en ny påminnelse/purring inntil faktura er betalt.

Hvis du ikke ønsker å fortsette må du gi oss beskjed så stopper vi purringene og frigjør plassen.


Betalingsfrist

Hvis du ønsker å beholde plassen din i gruppen, så er aller siste frist for betaling 30. september 2020.


Feil grupper/ dager

Hvis du har blitt satt opp på feil dag/gruppe er det viktig å gi beskjed så snart som mulig.


Avbestilling

Når du har meldt deg på og betalt for kurset er påmeldingen bindende og beløpet kan ikke refunderes. Skulle det oppstå langvarige skader, henvend deg til ledertrioen (Janken, Wojtek, Marius).

 

Spørsmål?

tennis@njaard.noVi gleder oss til å se deg på trening i 2020!


Levert avIdrettenOnline