Ungdom 

Dette er for spillere i alderen 13-19 som ønsker å ha tennis som hobby.

Kokurranse er kanskje ikke det som er det allere viktigste, men vi legger likevel tilrette for turneringsspill og du velger selv om du vil være med.


Tennis er en fin sport for å holde seg i aktivitet og du kan spille med venner på ulike nivå og likevel ha stort utbytte av treningsøkten. 

Våre dyktige trenere vil gi deg god teknisk veiledning og innføring i tennispillet så du kan få glede av å spille tennis livet ut!Påmelding

For deg som allerede har deltatt på kurs våren 2020 har vi gleden av å tilby deg en førsterett til å melde deg på kurs for høsten 2020.


Vi sender denne uken ut påmeldingslink til den/de gruppene du tilhører. For å beholde plassen din må vi ha mottatt din innbetaling senest 30. september 2020 .


De plassene som ikke har blitt betalt for innen denne dato vil bli frigjort til de som står på venteliste.


Hvis du vet allerede nå at du ikke kan fortsette på kurs til høsten, så gi oss gjerne beskjed nå så vi kan tilby din plass til noen andre som venter. 


Dette er for ungdom som synes det er gøy å spille tennis, være med venner og treffe nye venner. 


Bli med på tennis og mye moro!


Praktisk info

Vårsemester 2021

Start: uke 1 Mandag 4 Januar 2021

Slutt: uke 24. Fredag 18. Juni 2021


Vi følger skoleplanen i Oslo.


Vi gjør oppmerksomme på at gruppene blir overført fra høsten 2020 til våren 2021. De som deltok på kurs i høst har førsterett på plass til våren 2021.


Sted

Njårdhallen/ Bobla


Hvem kan bli med


Alle som synes det er gøy å spille tennis kan være med!Spørsmål?

tennis@njaard.noLevert av IdrettenOnline