Voksentrening - VÅR 2020

Påmelding

Frist: 3. januar 2020


Det er for tiden stor interesse for å melde seg på kurs i Njård Tennis og vi har for det meste fullt opp på alle kurs gjennom hele uken. 

For deg som allerede har deltatt på kurs høsten 2019 har vi gleden av å tilby deg en førsterett til å melde deg på kurs for våren 2020, og for deg som er ny kan du registrere deg på vår venteliste/ interesseliste (se mer info under).

 

Vi sender denne uken ut påmeldingslink til den/de gruppene du tilhører. For å beholde plassen din må vi ha mottatt din innbetaling senest 3. januar 2020.

Etter dette blir de plassene som ikke har blitt betalt for - frigjort og linker for ledige plasser og påmedling blir lagt ut.


Hvis du vet allerede nå at du ikke kan fortsette på kurs til våren, så gi oss gjerne beskjed nå så vi kan glede noen av de som står på venteliste. 


VENTELISTE


Link Venteliste VOKSEN- VÅR 2020


For spørsmål om venteliste VOKSEN FORMIDDAG -

ta kontakt med Magnus Lidahl mob: 97750313Påmelding

KOMMER UKE 2 - hvis ledige plasser.


Praktisk info

Vårsemester 2020

Start: uke 2. Mandag 6.januar 2020

Slutt: uke 25.  Fredag 19. juni 2020

+ uke 34.

Vi følger skoleplanen i Oslo.Oppsett

Maks 6 spillere per bane


Sted

Njårdhallen og BoblaHvem kan bli med?

ALLE kan være med å spille på voksengruppene. Vi har ulike nivåer. Spørsmål?

tennis@njaard.no

"Serve It, Smash It, Win It, Love It"Drop-in timer med trener

For deg som ønsker å trene mindre enn en 1 time pr. uke har vi faste timer for dette på formiddagen. For at dette skal fungere må vi se at det er minst 3-4 personer gjennomsnitlig som dukker opp til disse treningstidene.

Fra høsten vil vi ta i bruk SPOND som påmeldings og betalingsløsning for alle drop-in treningsgrupper. Las ned og opprett en profil så er du klar for trening. 

Link til SPOND


Mer info kommer!

Voksen drop-in pris per timer kr.275 

Levert av IdrettenOnline