Trenger du nytt tennisutstyr?

Klubbavtale med Torinor

Babolat: 

Et av verdens mestselgende tennismerke og sponsor til kjente spillere som Rafael Nadal og Dominik Thiem. Babolat er en totalleverandør av tennisvarer og har både racketer, baller, bager, sko, tekstiler og rekvisita i sortimentet. Norges Tennisforbund har valgt Babolat som sin sponsor på tekstiler. Babolat leverer også produkter til Badminton og Padel.

Yonex: 

Verdens ledende innen badminton og sponsor til topp spillere rundt om i verden. Er også sponsor til Norges landslagsspillere. Leverer alt av racket, bags, sko, tekstiler og tilbehør. Yonex er også voksende innen tennis og her leverer vi racketer, bager, tekstiler, sko og tilbehør. Yonex sponser flere toppspillere som blant andre Stan Wawrinka. I Norge så bruker Casper Ruud Yonex.For å benytte rabatten må du gjøre følgende: 

Klubbmedlemmer får faste rabatter på 20-30% på alle tennisvarer.  I tillegg har Torinor gode kampanjer med rabatter inntil 50%. Husk å bruke rabattkoden når du registrerer deg som kunde første gang. Da vil du få medlemspris hver gang du logger deg inn med brukernavn og passord.

  1. Gå inn på www.torinor.no
  2. Klikk på "logg inn"
  3. Registrer deg som ny privatkunde
  4. Sett inn rabattkode: Njård

Rabattkoden registreres kun én gang. Neste gang du logger inn vil du automatisk få opp rabatterte priser.

Klubben mottar støtte basert på alt salg til klubbens medlemmer. 


Levert av IdrettenOnline