Til alle medlemmer i Njård tennis

Postet av Njård - Tennis den 24. Mar 2021

Hei kjære Njård tennis-medlem,

Norge står midt oppi tredje smittebølge som for Njård tennis dessverre betyr stengte dører.

Men heldigvis går det mot lysere tider og utesesongen er ikke langt unna.

Etter noen dager med varmt og stabilt vær har vi nå tatt ned bobla og klargjort hardcourt-banene. Det betyr at vi kan åpne for drop-in spill for alle aldersgrupper og komme i gang med noe trening etter påske. Banene kan bookes i sporty. Det vil kun være medlemmer med betalt uteavgift som har anledning til å booke baner. Mer info om dette ligger på vår hjemmeside.  

https://tennis.njaard.no/p/52511/spilleavgift-2021

Etter påske starter vi klargjøring av grusbanene. Vi skal også felle trær langs Jensmessveien slik at vi får bedre solforhold, spesielt for bane 1.

Når det gjelder vårdugnad og innkalling så vil vi gjennomføre dette iht. gjeldende Corona-regler. Da vi ønsker å utnytte værforholdene så kan innkalling skje på kort varsel, så håper dere alle er klare slik at vi er nok folk til oppgavene for en tidlig sesongstart!

I løpet av 2021 vil vi gjøre en betydelig oppgradering av bane 4 og 5, samt etablere minitennis-bane. Dette vil i fremtiden sikre mer robuste baner for spill etter regnvær med bedre drenering og ikke minst topp kvalitet på banene.

Styret har besluttet at vi utsetter oppgraderingen til høsten. Vi ønsker at samtlige baner skal være spillbare så raskt som mulig slik at vi kan gi et tilbud alle. 

Etter en vintersesong med lite tennisspill vil vi ikke risikere å starte opp et arbeid som kan medføre store forsinkelser og færre tilgjengelige utendørs baner.

Vi ser frem til vår, mindre smitte og masse morsom tennis!

Hilsen fra styret og trenere i Njård tennis


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline