Velkommen til høstsemesteret med 

Tennis på Njård!

Oppstart uke 33. 

Mandag 16. August 2021


Det er for tiden stor interesse for å melde seg på kurs i Njård Tennis og vi har for det meste fullt opp på alle kurs gjennom hele uken. 


For deg som allerede har deltatt på kurs våren 2021 har vi gleden av å tilby deg en førsterett til å melde deg på kurs for høsten 2021. 

 

De plassene som ikke har blitt betalt for innen slutten av september  vil bli frigjort til de som står på venteliste.Hvis du vet allerede nå at du ikke kan fortsette på kurs til høsten, så gi oss gjerne beskjed nå så vi kan tilby din plass til noen andre som venter. 

Nyttig info om betaling for høsten 2021


Pris vår/høst

Vårsemesteret har flere uker enn høstsemeteret - derfor er prisen høyere. Det er altså ikke treningsavgiften som har blitt dyrere. Vårsemesteret er f.o.m. uke 1 t.o.m. uke 24. Høstsemesteret er f.o.m. uke 33 t.o.m. uke 50.

Vi gjør oppmerksomme på at gruppene fra våren 2021 har første prioritet på plass til høsten 2021.


Ser du forskjellige priser for samme trening?

Spiller du flere ganger i uken vil du se at prisene som vises i betalingslinken er forskjellige. Dette er fordi vi tilbyr en redusert pris for deg som spiller flere ganger i uken og derfor er prisen for første dag høyere enn dag 2 og evnt. 3 - da de er rabattert. Dette kan være noe forvirrende så det er bare å spørre oss hvis noe er uklart. Det er den totale pris som er viktig å merke seg at stemmer. 


Medlemskap - innlogging? endringer?

Alle henvendelser om medlemsskap / endringer av medlemsskap - innnlogginger etc. skal rettes til Njård Sentralt: info@njaard.no


Påminnelser/purringer

Linken du har mottatt er gyldig i 7 dager. Hver mandag sendes det ut automatisk en ny påminnelse/purring inntil faktura er betalt.

Hvis du ikke ønsker å fortsette må du gi oss beskjed så stopper vi purringene og frigjør plassen.


Betalingsfrist

Hvis du ønsker å beholde plassen din i gruppen, så er aller siste frist for betaling 30 september.


Feil grupper/ dager

Hvis du har blitt satt opp på feil dag/gruppe er det viktig å gi beskjed så snart som mulig.


Avbestilling

Når du har meldt deg på og betalt for kurset er påmeldingen bindende og beløpet kan ikke refunderes. Skulle det oppstå langvarige skader, henvend deg til ledertrioen (Janken, Wojtek, Marius).

 

Spørsmål?

tennis@njaard.noVi gleder oss til å se deg på trening i 2021!


Levert av IdrettenOnline