Grønn ball - Tenniskolen

På dette nivået spiller man på vanlig banestørrelse, og med en ball som går 25% langsommere enn en vanlig tennisball. Det viktigste fokus for dette nivået er å ha det moro og glede seg over å spille tennis. Tennisskolen med rødt, oransje og grønt nivå er basis tiltakene for treningen og utviklingen i denne fasen av innlæringen.

Samtidig som spillerne deltar i andre idretter for utvikling av allsidige fysiske ferdigheter, utvikler barn et ønske om å drive med tennis som sin idrett. I denne fasen av utviklingen, er det fortsatt for tidlig å si om spillerne blir en toppidrettsutøver, en konkurransespiller eller en spiller som skal ha tennis som en aktivitet uten de store ambisjonene om å konkurrere på et høyt nivå. Uansett hvilke mål man setter seg er det avgjørende at grunnprinsippene for tennisen blir lært, slik at spillerne får et grunnlag for videre utvikling og mestringsfølelse.

Deltakelse i lagbasert konkurranse i ROGY turneringene, er en fin måte å bli kjent med konkurranse-delen av tennisspillet på.


Grønne grupper bruker «grønne» baller og full bane:

  • Banestørrelse: full bane
  • Anbefalt racket: junior størrelse, 26 tommer
  • Aldersgruppe: 10-12 år
  • Aldersgruppe, nybegynnere: 13+ år
                                   


    

Praktisk info

Tid

Året er delt inn i 2 semester.
For øvrig følger vi skoleplanen i Oslo.

For treningstider les her.


Oppsett

  • Maks 8 spillere per bane
  • 4-6 spillere per trener
    (ved 7 eller 8 spillere på banen benytter vi således 2 trenere)

Sted

Njårdhallen


Hvordan bli med

For å delta på gruppetrening må du være medlem i Njård. Medlemskap for barn koster kun kr 350 pr år. Innmelding og betaling av kursavgift skjer gjennom klubbens medlemssystem. Du finner knapper for innlogging og innmelding til høyre i åpningsbilde her på nettsidene. Om du ikke har brukt det før velger du "Meld deg inn her" og fyller deretter inn all personalia.


Ansvarlig for Tennisskolen

Mathias Skou - mobil 951 76 294 eller mathias@njaard.no


Om treningsavgiften

Treningsavgiften varierer ut fra hvor mange timer du spiller, og dette velger du ved å logge inn på vår hjemmeside. Her finner du alle aktiviteter og priser - og også vår betalingsløsning. Betalingsfristen er dato for hver semesterstart. Vær også oppmerksom på at det er begrenset antall plasser på de enkelte kursene og her gjelder "først til mølla".

For mer informasjon om priser les her.

Levert av IdrettenOnline