Lagtennis i Njård

Lagtennis er en viktig del av Njård Tennis sine aktiviteter. Vi har derfor lag i alle serier både for voksne og barn.

Lagtennis er viktig både for det sosiale, lagfølelse og ikke minst at det er de eneste kampene det er lov til å ha med en trener (eller oppnevnt lagkaptein) som kan sitte på banen og kan hjelpe og oppmuntre spillerne ved sidebytte.

For tiden har vi følgende lag:
Senior herrelag som spiller i 1. divisjon.
Senior damelag som spiller i 1. divisjon, med mange lovende ungjenter.
Senior herre og dame spiller bare kamper om sommeren.

I tillegg har vi veteranlag og du finner mer info her

I tillegg har vi juniorlag som deltar i lagserien gjennom vinteren.


Alle lagene har behov for flere spillere, og har du lyst å prøvespille er det bare å ta kontakt med kapteinene på de respektive lag.

Man må være medlem i Njård og ha løst spillerlisen hos Norges Tennisforbund for å kunne delta på våre lag.

Herrelag

Njård Tennis har et herrelag som spiller i 1. divisjon i forbundserien. Forbundsserien spilles hovedsakelig på vårparten og med noen kamper på høsten. Hver lagkamp betår av 2 doubler og 4 singler.

Man kan spille lagkamper fra det året man fyller 13 år.

Klubben trenger alltid nye spillere, så om du tror dette kan være noe for deg er det bare å ta kontakt med vår kaptein Luis Ferreira - luis@njaard.no eller mobil 934 01 739.

Damelag

Njård Tennis har et damelag som spiller i 1. divisjon i forbundserien og kom på en noe overraskende, men desto hyggeligere 2. plass.
Forbundsserien spilles hovedsakelig på vårparten og med noen kamper på høsten. Hver lagkamp betår av 2 doubler og 4 singler.

Man kan spille lagkamper fra det året man fyller 13 år.

Klubben trenger alltid nye spillere, så om du tror dette kan være noe for deg er det bare å ta kontakt med vår kaptein Mafalda Soares - mafalda@njaard.no eller mobil 920 53 897.

Levert av IdrettenOnline