Bestille utebane


Hos Njård kan både medlemmer og ikke-medlemmer spille på utebanene

Nytt fra i år er at vi har Spilleavgift for de som spiller mye (da må du være medlem og kan du spille hele sesongen), mens de som spiller lite kan kjøpe drop-in timer, også om du ikke er medlem. Dette blir på samme måte som når du bestiller innebane. Medlemmene vår selvfølgelig en hyggeligere pris. Husk at ALLE må bestille time via vårt bookingsystem.

Vi har 6 utebaner - 2 topp kvalitet hard courtbaner og 4 flotte grusbaner.

Ved å registere deg i vårt bookingsystem har du også akseptert Njårds regler for bruk av banene.SPILLEAVGIFT (kun for medlemmer)
Betaler du spilleavgift kan du benytte banene så mye du vil i hele sesongen. Du kan ikke booke mer enn en time av gangen, men hvis timen etter er ledig kan du fortsette og spille. Du har lov å ta med en gjest, men samme person kan ikke tas med jevnlig.

Timene skal bookes og husk også slette bookingen hvis du ikke skal benytte timen.

Når du betaler spilleavgift så sjekker vi fortløpende og oppdaterer din status senest innen 24 timer. og normalt samme dag.

NB! Ønsker du å benytte garderoben klubbhuset må du kjøpe nøkkelkort ellers risikerer du i verste fall at sakene du har i garderoben blir låst inne. Nøkkelkort kjøpes for 100 kr kontant på kontoret i Njårdhallen. Ikke oppbevar verdisaker i garderobene.Bestill utebane her

Priser Spilleavgift


Medlemmer under 25 årkr 950 pr år
Medlemmer over 25 årkr 1.900 pr år
Familiekr 3.300 pr år
Deltagere på barnetennis (rød, orange og grønn ball)
kr 500 pr år


Drop-in timer (både medlemmer og ikke-medlemmer)

Vi åpner nå for at alle som ønsker det kan få mulighet til å spille. Er du ikke registert i vårt bookingsystem så kan du fylle ut registeringsskjemaet: 

Register degher

Vi vil da registrere deg i bookingsystemet og sende pinkode til oppgitt e-postadresse innen 24 timer (normalt i løpet av dagen).

Når du er registert kan du booke time her:

Bestill utebane her

(avbestillingsfrist er 24 timer)

Utebanene har adresse Jensmessveien 1 og åpner normalt ca 1. mai (væravhengig).

NB! Ønsker du å benytte garderoben klubbhuset må du kjøpe nøkkelkort ellers risikerer du i verste fall at sakene du har i garderoben blir låst inne. Nøkkelkort kjøpes for 100 kr kontant på kontoret i Njårdhallen. Ikke oppbevar verdisaker i garderobene.


Priser drop-in timer (prisene kan endres uten varsel)

Drop-in medlemmer kr 250 pr time
Drop-in ikke-medlemmerkr 325 pr time

SPILLER DU PÅ EN AV GRUSBANENE - AVSLUTT SPILLET 5 MINUTTER FØR NY TIME OG KOST HELE BANEN (IKKE BARE SPILLEFELTET) OG RENGJØR LINJENE. VANN VED BEHOV. FØLG FOR ØVRIG BANEREGLENE.