UTEBANENE ER KLAR TIL SPILL

Postet av Njård - Tennis den 2. Mai 2017

Da har vi åpnet utebanene for spill. Banene ser supre ut og vi gleder oss til å komme i gang med utesesongen. Logg inn via hjemmesiden og da kan du betale spilleavgift på hovedsiden.
I år må alle bestille time før de spiller. Du kan bare bestille en time av gangen, men hvis ingen har bestilt timen etterpå - så kan du selvfølgelig fortsette hvis du har betalt spilleavgift.

Da vi dessverre har hatt en god del "tyvspill", så må du regne med kontroll hvis du ikke er registert i bookingsystemet.

Du kan enten betale spilleavgift og spille så mye du vil i løpet av sommersesongen, eller du kan også registere deg å betale for hver time du spiller. Også ikke-medlemmer kan registere seg, men de vil måtte betale noe mer enn de som er medlem.

Alle som som er registert i bookingsystemet for utebaner kan bestille timer her, og de som var registert i fjor og ikke har betalt enda har fått status slik at dere kan betale for hver time.

Vi vil oppdatere bookingen daglig, men betaler du og vil bestille umiddelbart - send en mail/melding til tennis@njaard.no eller til 930 26 300, så skal vi gjøre vårt beste til å få oppdatert raskt.

Vi gleder oss til å se dere på banen.


Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline