Oransje gruppe

Oransje gruppe er for de som har spilt litt og begynner å få kontroll over ballen. Oranje grupper spiller med en vanlig tennisball, men med halvparten av trykket i ballen. Dette gjør at ballen blir langsommere og lettere og kontrollere.

Treningene er en naturlig fortsettelse av fullført rødt nivå, og trenerene vil følge utviklingen til barna og sørge for at de har et spennende og utfordrene tilbud. Vi oppforder barna til å delta på både interen og eksterne turneringer for de som spiller med oransje ball.

For at barna skal trives på treningen er det viktig at det opplever treningen som morsom. Play+Stay-konseptet er basert på at barna skal være mest mulig i aktivitet, og stå minst mulig i kø.

Våre trenere er utdannet av Norges Tennisforbund etter ITFs (det internasjonale tennisforbundet) opplæringskonsept - Play+Stay som er det mest anerkjente i verden.


Play+Stay oransje er delt i 2 nivåer:

Nivå 2 – «oransje» baller og forkortede baner
- Bane ca 11x5,5 m
- Anbefalt racket: 43-48 cm
- Nybegynner 5-8 år

Tider


MandagTirsdag
OnsdagTorsdagFredag

kl 15.00 - 16.00
kl 15.00 - 16.00kl 15.00 - 16.00kl 15.00 -16.00kl 15.00 - 16.00Året er delt inn i 3 terminer med Termin 1 fra 29/8 til 20/12. Termin 2 fra 4/1 til 27/4 og Termin3 fra 30/4 til 21/6 + den første skoleuken etter sommerferien. For øvrig følger vi skoleplanen i Oslo.


For mer informasjon om priser les her.


SommerCamper - Internturneringer

Spillere på oransje nivå anbefales også å delta på våre populære SommerCamper som vi gjennomfører i uke 26 og 33, samt våre
internturneringer for denne gruppen. Les mer om våre SommerCamper her og internturneringer her.


Hvordan bli med

For å delta på gruppetrening må du være medlem i Njård. Medlemskap for barn koster kun kr 350 pr år. Innmelding og betaling av kursavgift skjer gjennom klubbens medlemssystem. Du finner knapper for innlogging og innmelding til høyre i åpningsbilde her på nettsidene. Om du ikke har brukt det før velger du "Meld deg inn her" og fyller deretter inn all personalia.


Treningsavgiften

Treningsavgiften varierer ut fra hvor mange timer du spiller (se over), og dette velger du ved å logge inn på vår hjemmeside. Her finner du alle aktiviteter og vår betalingsløsning. Betalingsfristen er dato for hver terminstart og alle som betaler innen fristen får kr 200 i rabatt. Rabatten er fratrukket i betalingssystemet frem til terminstart. Vær også oppmerksom på at det er begrenset antall plasser på de enkelte kursene og her gjelder "først til mølla".


Ansvarlig for Tennisskolen - Mathias Skou, mobil 951 76 294 eller mathias@njaard.no

Powered by: Bloc