Rød gruppe

Rød gruppe er for nybegynner og er delt inn i 3 utviklingstrinn: Rød 1, Rød 2 og Rød 3, og hvor Rød 1 er høyeste nivå.

Rød gruppe spiller med tilpasset utstyr, som liten racket, myke og litt større baller, lavere nett og mindre bane.

For at barna skal trives på treningen er det viktig at det opplever treningen som morsom. Play+Stay-konseptet er basert på at barna skal være mest mulig i aktivitet, og stå minst mulig i kø.

Trenerne må være flinke til å aktivisere, organisere og engasjere slik at innlæring blir både spennende og effektiv. Alle våre trenere som er ansvarlig for gruppene er utdannet i henhold til ITFs opplæring i Play+Stay. Det er også våre hjelpetrenere.

Etter hvert som barna har lært grunnleggende ferdigheter kan de være med på våre interne turneringer og konkurrere mot andre på samme nivå. På denne måten ufarliggjør vi turneringsspill.

Neste steg er Red Tour, som er turneringer som går på rundgang i klubbene, og hvor flere fra hver klubb drar sammen på turnering sammen med en av trenerne. Disse turneringene er lagt opp slik at de avvikles over noen få timer på lørdager eller søndager.

Våre trenere vil fortløpende gjøre en vurdering av barnas utvikling slik at vi hele tiden kan sette dem i grupper som gir dem en utfordring.

Røde grupper benytter normalt følgende utstyr:

– «røde» baller og minibaner

- Skumgummi og myke baller
- Bane ca 11x5,5 m
- Anbefalt racket: 43-48 cm

- Nybegynner 5-8 år

Tider

Rødt nivå trener hver mandag og onsdag fra kl 17 til 18 i Njårdhallen.
I tillegg har vi tilbud om AKS-trening mandag til fredag fra kl 14-14:45. Les mer om AKS-trening her.

Året er delt inn i 3 terminer med Termin 1 fra 29/8 til 20/12. Termin 2 fra 4/1 til 27/4 og Termin 3 fra 30/4 til 21/6 + den første skoleuken etter sommerferien. For øvrig følger vi skoleplanen i Oslo.

For mer informasjon om priser les her.

SommerCamper - Internturneringer

Spillere på rødt nivå anbefales også å delta på våre populære SommerCamper som vi gjennomfører i uke 26 og 33, samt våre
internturneringer for denne gruppen. Les mer om våre SommerCamper her og internturneringer her.


Hvordan bli med

For å delta på gruppetrening må du være medlem i Njård. Medlemskap for barn koster kun kr 350 pr år. Innmelding og betaling av kursavgift skjer gjennom klubbens medlemssystem. Du finner knapper for innlogging og innmelding til høyre i åpningsbilde her på nettsidene. Om du ikke har brukt det før velger du "Meld deg inn her" og fyller deretter inn all personalia.


Om treningsavgiften

Treningsavgiften varierer ut fra hvor mange timer du spiller, og dette velger du ved å logge inn på vår hjemmeside. Her finner du alle aktiviteter og priser - og også vår betalingsløsning. Betalingsfristen er dato for hver terminstart og alle som betaler innen fristen får kr 200 i rabatt. Rabatten er fratrukket i betalingssystemet frem til terminstart. Vær også oppmerksom på at det er begrenset antall plasser på de enkelte kursene og her gjelder "først til mølla".


Ansvarlig for Tennisskolen - Mathias Skou, mobil 951 76 294 eller mathias@njaard.no


Powered by: Bloc