Konkurransetennis i Njård

Alle våre konkurransespillere er samlet i en hovedgruppe som vi kaller Team Njård. I Team Njård er det to undergrupper - Team Njård 14 og Team Njård 16. Våre trenere vurderer fortløpende hvem som skal tilbys plass i Team Njård og basert på dette vil klubben komme med et tilbud til spiller/foreldre. Alle deltagerne i gruppen må søke om å få fornyet plassen sin neste sesong.

Vi forventer at de som deltar i denne gruppen har tennis som førsteidrett, at de er dedikert og følger de retningslinjer som til enhver tid gjelder for gruppen. Vi legger stor vekt på at spillerne i denne gruppen, fremstår som gode representanter for Njård og viser god oppførsel både på og utenfor banen, samt er gode forbilder for de yngre spillerne.

Man kan få tilbud om plass i Team Njård 14 fra høsten før man rykker opp i klassen.

Gul gruppe er for spillere fra ca 12 år og oppover, og grønn gruppe er for de som er yngre.

Treningsopplegget for den yngste gruppen er tilpasset spillernes unge alder og det skal gis mulighet til allsidighet ved å kunne delta også i andre idretter. Likevel forventes det at disse utøverne har tennis som førsteidrett og at de trener tennis minst 3-4 timer pr uke.

Man kan ikke melde seg på konkurransegruppen, men blir invitert til å delta.

Oversikt over turneringer i 2017 finner du her.

Arrangementer

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.

Trenere


Luis

Marc

Njård Rekrutt

Njård Rekrutt består av spillere i U12. Dette er unge spillere som er spesielt ivrig og som viser talent for tennis. Treningsopplegget er tilpasset spillernes unge alder og det skal gis mulighet til allsidighet ved også å kunne delta i andre idretter. Likevel forventes det at disse utøverne skal skal være mer fokusert mot tennis enn de som går på tennisskolen, og at de trener tennis minst 3-4 timer pr uke.

En naturlig utvikling for mange av deltagerne i Njård Rekrutt vil være å fortsette utviklingen i Team Njård.

Njård Rekrutts lagside finner du her.

Team Njård U14

Team Njård U14 er vår treningsgruppe for barn i alderen 12 til 14 år som liker å konkurrere og trene mye. De har tennis som førsteidrett og trener organisert 6 timer pr uke + minst 2-3 timer basis fystrening. I tillegg forventes det at de legger ned et antall timer i egeninnsats.

Man kan ikke melde seg inn i Team Njård. Det er trenerne som velger ut og tilbyr talenter plass i gruppen.

U14's lagside finner du her.Team Njård U16

Team Njård U16 er vår satsningsgruppe for ungdommer i alderen 15 til 19 år som liker å konkurrere og trene mye. De har tennis som førsteidrett og trener organisert minst 8 timer pr uke + minst 3 timer spesialisert fystrening. I tillegg forventes det at de legger ned et betydelig antall timer i egeninnsats.

Man kan ikke melde seg inn i Team Njård. Det er trenerne som velger ut og tilbyr talenter plass i gruppen.

Team Njård U16's egen lagside finner du her.Powered by: Bloc