Treningsgrupper for ungdom


Vi har treningsgrupper på alle nivåer og ønsker alle som har lyst å prøve tennis velkommen. Det spiller ikke noen rolle om du ikke har rørt en racket før. Med tilpasset utstyr og proffe trenere komme du fort i gang.

Om vinteren foregår normalt ungdomstreningene i regi av Tennisskolen i Njårdhallen, mens konkurransegruppa er i bobla. For mer informasjon om de forskjellige gruppene - benytt menyvalget over.

Vi arrangerer internturneringer for alle nivåer.

Hvordan bli med?

For å delta på gruppetrening må du være medlem i Njård. Medlemskap for barn koster kun kr 300 pr år. Innmelding og betaling av kursavgift skjer gjennom klubbens medlemssystem, som du finner i den grå boksen over. Om du ikke har brukt det før velger du "Meld deg inn her" og fyller deretter inn all personalia.


Treningsavgiften

Treningsavgiften varierer ut fra hvor mange timer du spiller (se over), og dette velger du ved å logge inn på vår hjemmeside. Her finner du alle aktiviteter og vår betalingsløsning. Betalingsfristen er dato for hver terminstart og alle som betaler innen fristen får kr 200 i rabatt på ovennevnte priser. Vær også oppmersom på at det er begrenset antall plasser på de enkelte kursene og her gjelder "først til mølla".


For mer informasjon om priser les her.


Tider 2017

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag
kl 16-17kl 16-17kl 16-17kl 16-17kl 16-17
kl 17-18

kl 17-18kl 17-18
kl 18-19kl 18-19kl 18-19kl 18-19For konkurransegruppen gjelder egne priser og tider!

Powered by: Bloc